Home > Privé events > Familiedag

Familiedag organiseren bij Het Nut

Samen leuke dingen doen, samen ervaren, samen lachen, samen beleven. Dat is alles wat een geslaagde familiedag nodig heeft. Het vinden van een geschikte locatie en programma is helaas niet zo makkelijk. Daarom zorgen wij van Het Nut ervoor dat deze gebeurtenis vlekkeloos gebeurt op een unieke feestlocatie voor een familiedag.

De perfecte feestlocatie voor een familiefeest

Ontmoet elkaar bij Het Nut voor een heerlijk kop koffie, ontbijt, lunch en/of diner. Maak samen mooie herinneringen voor later. We stellen graag in overleg een programma samen voor een echt familiefeest en verzorgen de dag tot in de puntjes. Zo hoeft u zelf geen zorgen te maken en kunt 100 procent genieten van het gezelschap en de unieke feestlocatie. De Betuwe heeft namelijk veel moois te bieden.

Hoe ziet het ultieme familiefeest bij Het Nut eruit?

Voor de perfecte familiedag hebben wij verschillende arrangementen samengesteld:

*) Kinderen kunnen hun eigen pizza bakken, terwijl de volwassenen genieten van een heerlijk 3-gangendiner/lunch en bijpraten.
 


"

Ons jaarlijkse vriendenuitje, bestaande uit 18 volwassenen en 8 kinderen, was fantastisch verzorgd door Het Nut. De kinderen bakten hun eigen pizza en vermaakten zich uitstekend. De volwassenen kregeneen prima verzorgd 3-gangendiner en konden lekker bijpraten. De kok leverde topwerk, de bediening was uitstekend en de gehele verzorginguit de kunst. Heb je iets met een grote groep te vieren in het weekend, dan mag je Het Nut in Beesd niet missen!

Nannie Wiegman
 


Op zoek naar een authentieke locatie voor oneindig veel inspiratie?
Ja, help mij verder
© 2018 Het Nut