Home > Klantervaringen

Klantervaringen

"

Wij hebben inmiddels een paar keer gebruik gemaakt van de locaties Pand Betuwe en Het Nut42 en in beide panden is het uitstekend vertoeven.

De sfeervol ingerichte ruimtes ademen rust en huiselijkheid, maar ook luxe uit. De ruimtes zijn voorzien van goede audiovisuele middelen. Van het kopje koffie tot het diner, het is allemaal tot in de puntjes verzorgd. Het Nut42 heeft zich in december ook uitstekend geleend voor onze kerstbijeenkomst met borrel en aansluitend stampottenbuffet. Omgetoverd in warme kerstsferen was Het Nut42  een fijne locatie om het jaar met collega’s gezellig af te sluiten.

We komen hier graag weer terug.

Susanne van Andel
Directie secretaresse | Kuijpers


"

Mijn wensenlijstje was niet gering…..
 
Een locatie;  centraal gelegen, goed bereikbaar, exclusief kunnen gebruiken, met een ruimte voor het houden van een plenaire sessie en 2 kleinere ruimtes voor subsessies en dan nog lekker en goed kunnen eten!

Dit alles leidde mij in maart dit jaar naar “het Nut” in Beesd. Een super mooie locatie wat voldeed aan mijn wensen voor het organiseren van een interne Kennisdag van Salves. Met zo’n 80 consultants hebben wij bij “het Nut” een zeer gezellige en leerzame dag gehad.

Het enthousiasme van de eigenaressen Sylvia en Petra en de wijze waarop ze meedachten over de invulling van het event en de flexibiliteit gedurende de dag was erg fijn! Kortom: tevreden klanten komen terug. Zo hebben we reeds een 2ekennisdag bij “het Nut” achter de rug en de laatste kennisdag van dit jaar in december staat alweer geboekt. Maar eerst mogen ze ons nog met een groep van 25 personen verwelkomen in september tijdens het Salves Bits & Bites klantevent.

Lisenka Does
Office Manager | Salves


"

Het Nut betekent voor ons ‘thuiskomen’. Wij organiseren hier regelmatig een besloten studieclub bijeenkomst en zijn iedere keer weer aangenaam verrast door de gastvrijheid, prima service en heerlijk eten. Een aanrader!

Judith Plooijer
KOL manager Dentsply Sirona Implants
 


"

Even een berichtje om je te laten weten, dat we gisteren een hele goede en prettige bijeenkomst gehad hebben. Weer veel positieve reacties van de deelnemers gehad op de locatie en het eten. Pauline en Elles hebben het samen met jou weer top verzorgd. Dank jullie wel. De opzet van de zaal met de nieuwe lcd schermen was heel prettig. Het beeld op de schermen was ook heel helder en scherp! Heel professioneel. Kortom, we kijken weer terug op een zeer geslaagde dag.

Wanneer we weer een aanvraag krijgen die we in het midden van het land dienen in te vullen, denken we weer aan jullie!

Simone van der Giessen
GlobalQ
 


"

In het centraal gelegen Beesd, ontdek je plotseling een pareltje op het gebied van workshop-ruimtes... Hoe mooi is de omgeving, hoe geweldig de medewerkers, waar letterlijk niks te gek voor is. Het Nut beschikt over diverse zalen en ruimtes die prima inzetbaar zijn voor workshops. De gastronomische begeleiding is bijzonder te noemen... Een dag die een succes is geworden, mede dank zij de faciliteiten van het Nut.

Ron Phaff
Rijkswaterstaat
 


"

We zijn onwijs enthousiast over onze workshop en trainingsdag voor onze chef instructors. Ons programma sloot dit keer beter aan bij de wensen van de docenten en de locatie met de open keuken blijft natuurlijk fantastisch. De lunch en de worstenbroodjes bevielen heel erg goed en ook de beeldschermen voor de presentaties. Ik ben in elk geval weer erg tevreden over de samenwerking, bedankt!

Els van der Kruijs
Gastronomixs
 


"

Ons jaarlijkse vriendenuitje, bestaande uit 18 volwassenen en 8 kinderen, was fantastisch verzorgd door Het Nut. De kinderen bakten hun eigen pizza en vermaakten zich uitstekend. De volwassenen kregeneen prima verzorgd 3-gangendiner en konden lekker bijpraten. De kok leverde topwerk, de bediening was uitstekend en de gehele verzorginguit de kunst. Heb je iets met een grote groep te vieren in het weekend, dan mag je Het Nut in Beesd niet missen!

Nannie Wiegman
 


"

We hielden een evenement voor onze klanten hier. Zeer goede service en een interessante plek. Uitstekend eten.

Mark Holmwood
Local Guide


 

Neem contact opVrijblijvende offerte aanvragenDirect reserveren

Op zoek naar een authentieke locatie voor oneindig veel inspiratie?
Ja, help mij verder
© 2019 Het Nut