Home > Studio Het Nut

Nieuw: Studio Het Nut

Boek nu je online event

 

Ook in veranderende tijden wil Het Nut blijven verbinden. Vanaf nu boek je bij ons tot-in-de-puntjes geregelde online en hybride events. Een mooie manier om op afstand samen te komen in professionele setting. Lees hieronder wat wij voor je kunnen betekenen.

Op afstand werken is de nieuwe normaal geworden. Wat niet verandert, is de behoefde om op professioneel vlak samen te komen. Een online event is een mooi alternatief voor een volledig fysiek event. Studio Het Nut organiseert jouw online of hybride event tot in de puntjes.

Studio Het Nut is dé plek om een online brainstorm, training, kennissessie, nieuwsshow of productpresentatie te organiseren. Live, eventueel in combinatie met vooraf opgenomen content. Of in hybride vorm, waarbij een gedeelte van het publiek live aanwezig is en een ander deel op afstand online deelneemt. We hebben door onze samenwerking met Events Etc. uitgebreide online expertise in huis en denken graag met je mee over de invulling van je event. Wij bieden:

  • Een locatie, centraal gelegen, die sfeer en beleving toevoegt aan je online event.
  • Verschillende sfeervolle ruimtes die door ons als studio kunnen worden ingericht. Inzet meerdere ruimtes mogelijk voor bijv. subsessies.
  • Interactie is het sleutelwoord, dit kan op vele manieren
  • Verrassing (denk aan: een smoothie pakket die we thuis aanleveren)

Onze mogelijkheden

Het gesprek
Het gesprek
Creatieve break
Creatieve break
Training
Training
Webinar
Webinar
(Leden) Vergadering
(Leden) Vergadering

Hoe wil jij jouw online event organiseren? Vertel het ons!

 

Zo kan jouw online event eruit zien

Kijk snel naar onze promo film van Studio Het Nut

Studio Het Nut from Het Nut on Vimeo.

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2020 Het Nut