bel0345 56 56 52

Home > Studio Het Nut

Studio Het Nut

Voor online en hybride meetings & events op maat
 

Studio Het Nut is dé plek voor je online (hybride) meeting of event. Bij ons gaan techniek en online eventmanagement samen met hospitality. Daarmee gaan we een stap verder dan de meeste online studio’s.

Op zoek naar een professionele en sfeervolle locatie voor je online congres, vergadering, brainstorm, training, fundraiser, donateursbijeenkomst, online wervingsdag, productpresentatie of andere online bijeenkomst? Studio Het Nut heet je welkom.

We zorgen ervoor dat alle techniek voor je online streaming perfect geregeld is, vanaf het uitnodigingstraject tot de follow up, maar ook dat je op locatie gastvrij ontvangen en verzorgd wordt.  Samen zetten we een online of event met impact neer.

  • Ieder detail telt. Zowel technisch als inhoudelijk. Bij Studio Het Nut ben je verzekerd van technische begeleiding zowel in de voorbereiding als tijdens het event. We werken samen met een online eventmanager die uit iedere online bijeenkomst  het maximale weet te halen.
  • Studio Het Nut is flexibel in te richten. De verschillende ruimtes voegen afwisseling, sfeer en beleving toe aan je event. Werken met subsessies en breakouts is mogelijk.  
  • Het Nut is een Boutique Event Locatie. We staan erom bekend dat we onze gasten inspireren, verrassen en verwennen. Bij keuze voor een hybride event worden de gasten die in de Studio aanwezig zijn dan ook goed verzorgd.
  • Bij Studio Het Nut kies je voor een van onze 3 basispakketten, die een indicatie van de kosten geven. Omdat iedere event maatwerk vereist, stellen we het pakket in overleg op maat bij.

Onze mogelijkheden

Pakket 1: Ontdek
Pakket 1: Ontdek
Lees verder
Pakket 2: Ontwikkel
Pakket 2: Ontwikkel
Lees verder
Pakket 3: Optimaliseer
Pakket 3: Optimaliseer
Lees verder

Klanten over Studio Het Nut

 “Studio Het Nut is een aanrader. De locatie is prettig; een mooi aangeklede ruimte die van alle gemakken voorzien is en waar de koffie en lunch goed geregeld zijn. Het huis wordt heel solid gebouwd, waardoor de klant vervolgens de inrichting kan doen. Je kunt je, met andere woorden, volledig focussen op de inhoud van het programma. De feedback van onze deelnemers was positief. Ze gaven terug dat de techniek strak in elkaar zat en alles voor het grootste deel soepel verliep. Voor ons reden om vaker terug te komen.”

“Wij organiseerden onze eerste online donateursbijeenkomst bij Studio Het Nut. Er is warmte en gastvrijheid, er wordt meegedacht en er is oog voor details die het verschil maken. Het gaf ons veel ruimte om ervaring op te doen met het tóch kunnen bereiken van onze doelgroep; in huiselijke sfeer, zoveel mogelijk ‘ontzorgd’ door het team van Studio Het Nut.”

“De technische begeleiding vooraf, tijdens en achteraf gaf ontzettend veel rust. Bij een klein probleempje met het geluid tijdens de livestream werd daadkrachtig en professioneel opgelost. De technische ondersteuning van de inrichting van onze verschillende livestreams in de evenementmanagementtool die we gebruiken was ook ontzettend fijn.”

Neem contact opVrijblijvende offerte aanvragen

Hoe wil jij jouw online event organiseren? Vertel het ons!
 

 
Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut