bel0345 56 56 52

Home > Workshops > Tea Tastings Workshop

Thee drinken als een pro - Tea Tasting Workshop

Thee, de een drinkt het alleen als ie ziek is en de ander hangt het zakje bosvruchten in het kopje, hengelt een paar keer op en neer, knijpt het nog even uit en gaat verder met waar ie was gebleven.

Zonde, want thee is een geweldige alcoholvrije drank waar je alle kanten mee op kunt. Deze workshop laat je zien dat lekkere thee geen toevoegingen nodig heeft.

Wat houdt de workshop in?

Tijdens de tea tasting krijg je de belangrijkste in en outs van thee te horen van een gecertificeerde theesommelier.  Uiteraard proef je diverse soorten pure thee en ga je zelf aan de slag met diverse zetmethoden.

Omdat thee zo ontzettend veelzijdig is kun je het thema van de workshop aanpassen aan het seizoen. Denk aan iced tea in de zomer of kruidenmelanges in de winter.

Tea & foodpairing

Laat je smaakpapillen dansen! Thee zie je eigenlijk altijd in combinatie met de high en afternoon teas. Maar wist je dat thee ook heel goed gaat met hapjes waar je minder snel aan denkt? Zoals kaas bijvoorbeeld. Tijdens de workshop proef je sommige thee ook samen met diverse kleine hapjes. Zo ervaar je wat er gebeurt met de smaak van de thee in combinatie met food.

Deze workshop boeken?

De interactieve tea tasting kan geboek worden alleen in combinatie met een vergadering, is geschikt voor een groep tot 12 personen en duurt ongeveer 2 uur. Heb je meer of minder tijd of is de groep groter? Wij denken altijd in oplossingen! 

Neem contact opVrijblijvende offerte aanvragen

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut