bel0345 56 56 52

Home > December

Hoe vier jij het einde van het jaar?

De dagen worden korter en de natuur hult zich in de prachtigste herfstkleuren. Het laatste kwartaal van 2019 is in volle gang en het einde van het jaar nadert. De periode bij uitstek om terug te blikken en vooruit te kijken. Wat ging goed dit jaar? Wat willen we volgend jaar anders doen? Welke doelen stellen we voor 2020?

Wil je een groep ontvangen voor een zakelijke meeting of event? Dan maken we er in Het Nut42 een onvergetelijke dag van. Achter de schermen bereiden we ons ook al voor op de feestelijke meetings en diners die Het Nut42 in december laten sprankelen.

Wat dacht je van een kerst kookworkshop voor het hele team, een culinair feestdiner aan lange tafels of een walking dinner waabij je  ongedwongen geniet van de heerlijkste kleine hapjes? Wij steken de kaarsen alvast aan en zetten de champagne koud. 

Offerte aanvragen

Bubbels? Boeken!

Het lijkt nog ver weg, maar wel iets om over na te denken: de decembermaand. Bij Het Nut42 maken we van je zakelijke jaarafsluiter een bruisend event. Ga in ongedwongen sfeer met zakenrelaties of collega’s aan tafel voor een culinair feest. Informeer nu naar onze mogelijkheden.

Vier het einde van het jaar bij Het Nut

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

 
Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut