bel0345 56 56 52

Home > Feestdagen 2023

Het Nut van: Smaakvol Samenkomen - Najaar 2023

Wist je dat je met de juiste atmosfeer jouw team aanzet tot verbinding, inspiratie en samenwerking? Het najaar is hét moment om jullie jaarafsluiting in Het Nut tot een hoogtepunt te brengen. Het is onze passie om jullie bijeenkomst tot een magisch event te maken. Een prachtige dag waar jullie met een grote glimlach aan terugdenken. Dus....laat je zintuigen prikkelen en je team stralen.

Verrassend samenkomen met jouw team

Bij aankomst ervaar je meteen al de magische sfeer van komende kersttijd. Onder het genot van vers bereidde gerechten en de entourage van onze smaakvol ingerichte ruimte, weten jullie ultiem te ontspannen. Het moment om alles even helemaal los te laten en frisse energie op te doen voor het nieuwe jaar. Er ontstaat ruimte voor nieuwe relaties en ideeën. Deze dag maakt impact op jouw team, samenkomen was nog nooit zo waardevol...

Betoverende kerstsfeer

In een royale ruimte van maar liefst 175m2 genieten jullie van de warme kerstsfeer. Feestelijke tafels staan stijlvol gedekt op jullie te wachten. In onze ruime keuken staan verse lokale ingrediënten klaar om met jouw team culinair te gaan toveren. Wentel je in warme kerstsferen, laat je zintuigen prikkelen, moeiteloos genieten.

Smaakvol Ontmoeten arrangementen

Sit down dinner

Een sit down dinner bij Het Nut, dat is samen dineren in een intieme huiselijke setting. Met elkaar aanschuiven aan lange of ronde tafels die mooi gedekt klaarstaan. Vanuit onze open keuken zie je de gerechten klaar gemaakt worden. Samen genieten van een culinair diner van drie of meer gangen.

Onze chef-kok presenteert tijdens het sit down dinner drie of meerdere gangen die mooie en kwalitatief zijn bereidt en opgemaakt. Altijd met seizoensgebonden ingrediënten. En omdat het oog ook wat wil, serveert hij zijn culinaire hoogstandjes altijd op een mooi servies.

Shared dinner

Jullie komen samen en delen het diner dat onze kok voor jullie heeft bereid. Tijdens het Shared Dinner is een intieme setting met persoonlijk contact de rode draad. Delen was nog nooit zo feestelijk! 

Kookworkshop

In een van onze workshops kook je gezamenlijk, onder het genot van een hapje en drankje, diverse culinaire verrassingen. Dompel je onder in verschillende culturen en geniet van de kookkunsten van jullie team. 
 

Wil je meer weten of beschikbaarheid checken? Bel of mail: 0345 565652 / info@hetnut.nl 

 

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut