bel0345 56 56 52

Home > Nieuws > Het Nut van... Dankbaarheid!

Het Nut van... Dankbaarheid!

11 juni 2021
Het Nut van... Dankbaarheid!

De zon schijnt eindelijk… Het lijkt dan toch echt voorjaar te worden. Lange zomeravonden lonken. De buitenplaats van Het Nut is klaar voor om onze gasten weer te ontvangen, om jullie te laten genieten tijdens een break en om er ’s avonds lekker lang te barbecueën.

Wat ben ik blij en dankbaar dat we na een bijzonder en enerverend jaar weer back to business zijn. Terug naar wat we het allerliefste doen: Zakelijke groepen ontvangen en ervoor zorgen dat directies, teams en projectgroepen het maximale uit hun meeting kunnen halen. Nu het weer ‘mag’, weten onze trouwe klanten Het Nut gelukkig nog steeds te vinden. Ik merk dat veel mensen ons online zijn blijven volgen en ook op afstand betrokken zijn gebleven bij Het Nut. Daar ben ik ongelooflijk dankbaar voor.

Meetings @HetNut

Meetings @HetNutHet is een feest om ’s morgens weer cappuccino’s klaar te maken voor de groepen die komen vergaderen, brainstormen en werken. Om een verrassende lunch te serveren en als feestelijke afsluiter een diner te verzorgen. We doen dit uiteraard nog steeds op 1,5 meter en met inachtneming van alle geldende hygiënemaatregelen. Om dit te kunnen waarborgen, is de maximale groepsgrootte op onze locaties 30 personen.

Wat niet veranderd is, is de gastvrijheid, persoonlijke aandacht, verrassing en inspiratie die je van ons gewend bent. Ik hoop ook jou binnenkort (weer) te mogen ontvangen bij Het Nut.

Het Nut CulemborgWork in progress: Het Nut... Culemborg

Trots en blij vertel ook graag over ons nieuwste project. In de loop van 2021 komt een van mijn grote wensen uit. We openen onze derde locatie: Het Nut Culemborg. De prachtige authentieke schuur op het erf van onze monumentale woonboerderij wordt op dit moment verbouwd tot een sfeervolle boutique event locatie, helemaal in de stijl van Het Nut. Perfect voor zakelijke meetings & events en een plaatje voor fotoshoots. Het is zo gaaf om te zien hoe de eerste contouren zich beginnen af te tekenen. Ik kan niet wachten jullie te ontvangen, maar eerst… nog even de handen uit de mouwen.

Op naar de toekomst

Het is fijn om weer te kunnen bouwen richting de toekomst, letterlijk en figuurlijk. Ik heb de afgelopen anderhalf jaar aangegrepen om nieuwe dingen uit te proberen. Studio Het Nut was zonder het online thuiswerken bijvoorbeeld nooit van de grond gekomen en absoluut een waardevolle toevoeging gebleken van ons servicepakket. Online meetings & events willen we zeker behouden voor klanten die behoefte hebben aan een professionele en afwisselende livestream.

Tegelijkertijd: wat ben ik blij dat er ook live weer volop wordt gepraat, gewerkt en gelachen in Pand Betuwe en Het Nut42 en dat het er weer borrelt en bruist van inspiratie.

Zien we je binnenkort @HetNut?

Petra, Milou & Mariska

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut