bel0345 56 56 52

Home > Nieuws > Het Nut van... Dromen & Doelen

Het Nut van... Dromen & Doelen

11 februari 2019
Het Nut van... Dromen & Doelen

Het Nut 42 en Pand Betuwe zagen er vorige week extra sprookjesachtig uit, bedekt met een laagje poedersneeuw. De winter op zijn mooist. Op de weg is het helaas minder sprookjesachtig in deze tijd van het jaar. Wie lange files kan omzeilen, doet dat natuurlijk graag. De locaties van Het Nut liggen gelukkig supercentraal, vlakbij de A2 en parkeren kan voor de deur. En…Waarom stressen als je ook een kantoor voor een dag kunt huren in Pand Betuwe? Mét lekkere koffie en lunchbreaks.

Begin 2019 hebben we onze doelen voor komend jaar vastgesteld. Het Nut wil blijven verrassen, met locaties waar onze klanten en gasten nog lang over napraten. We zoeken steeds naar nieuwe foodconcepten, de juiste technologie en vernieuwende workshops, zodat iedere meeting en event helemaal naar jouw smaak kan worden ingericht. Ook in 2019 streven we naar zo duurzaam mogelijk ondernemen. Daar later meer over! We zijn benieuwd naar jouw zakelijke en persoonlijke doelen voor dit jaar. Het Nut helpt je graag ze te verwezenlijken.

Tot snel!
Petra & team
 


Groenteveredelingsbedrijf Enza Zaden

koos voor Het Nut42 als eventlocatie vanwege de centrale ligging, de goede parkeergelegenheid, de uitstraling van de locatie en de flexibiliteit van Petra en haar collega’s. Het bleek een schot in de roos. 70 komkommertelers en vertegenwoordigers vanuit het hele land kwamen naar Beesd voor een bijeenkomst en lieten zich verrassen. Suzanne Kooi, Coördinator Communications bij Enza Zaden: “Het Nut42 is een mooie locatie, met een vriendelijke en persoonlijke sfeer. De ligging aan de pittoreske Voorstraat is uniek. Het najaarsweer werkte mee, waardoor we alle gasten op de gezellige buitenplaats konden ontvangen. Wij wilden onze telers graag een feestelijke komkommersmoothie serveren. Het was voor het team van Het Nut geen enkel probleem om deze volgens ons eigen recept te bereiden. Tijdens het Walking Dinner na afloop van de presentatie, konden de mensen in informele sfeer netwerken. Al met al een zeer geslaagde dag. We komen zeker nog een keer terug.”

Suzanne Kooi, Coördinator Communications Enza Zaden
 


Mooi Merk: Plukkruidje

Mooi merk Plukkruidje geserveerd bij Het NutSinds enige tijd serveren we bij de locaties van Het Nut verse kruidenthee van Plukkruidje. Dit bedrijf begon in 2014 en heeft inmiddels 300 bedrijven in haar klantenbestand. De kruidenmelanges zijn per portie verpakt, wat er niet alleen erg mooi uitziet, maar er ook voor zorgt dat de thee supervers blijft.

Meer over het Plukkruidje
 


Privé iets te vieren? Ook dan is Het Nut dé locatie

Het Nut42 is niet alleen dé locatie voor zakelijke events, Ook privébijeenkomsten verzorgen wij tot in de puntjes. Bruiloften, feestjes, een familiedag, babyshower of reünie maken we van begin tot eind tot een feest. Ook voor condoleances is Het Nut42 een fijne, warme en huiselijke locatie. Er is heel veel mogelijk, we denken graag met je mee.

Het Nut is dé locatie voor privéfeesten Privé iets te vieren? Ook dan is Het Nut dé locatie

 


Ons jaarlijkse vriendenuitje

bestaande uit 18 volwassenen en 8 kinderen, was fantastisch verzorgd door Het Nut. De kinderen bakten hun eigen pizza en vermaakten zich uitstekend. De volwassenen kregen een prima verzorgd 3-gangendiner en konden lekker bijpraten. De kok leverde topwerk, de bediening was uitstekend en de gehele verzorging uit de kunst. Heb je iets met een grote groep te vieren in het weekend, dan mag je Het Nut in Beesd niet missen!

aldus tevreden klant Nannie Wiegman op facebook
 


Niks missen? Volg Het Nut ook op facebook en instagram

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut