bel0345 56 56 52

Home > Nieuws > Het Nut van ... even pas op de plaats

Het Nut van ... even pas op de plaats

20 februari 2023
Het Nut van ... even pas op de plaats

We leven in een periode met veel veranderingen. Veranderingen in de wereld waarbij mensen van ver maar ook dichtbij geraakt worden. Juist nu is het belangrijk elkaar in de ogen te blijven kijken en een positieve bijdrage te leveren aan onze directe omgeving. Ook alle veranderingen in en om Het Nut zoals o.a. de verbouwing in Culemborg, bieden kansen maar ook uitdagingen. Als ondernemer blijft het balanceren tussen vooruit kijken en terugblikken om te leren wat er komende tijd beter kan.

Waar zitten jullie verbeterpunten? En hoe pakken jullie deze samen op?

Een vliegende start met een zachte landing

Alle ballen omhoog houden gaat me redelijk goed af, maar ook ik kijk regelmatig terug en dan denk ik 'oh nee, is er nu alweer een maand voorbij ?' Hoe houd ik de waardevolle momenten vast? Het blijft een uitdaging in onze westerse cultuur om stil te staan en te bezinnen op dat wat simpelweg 'is' in het hier en nu. Het helpt om je af te vragen: Hoe zie ik onze toekomst? Wat vind ik belangrijk en waar voel ik me goed bij? Deze vragen zorgen ervoor dat altijd stapjes vooruit blijft zetten en ook jij de wereld een beetje mooier maakt. 

Maar ondertussen zijn de agenda’s vol en de druk is hoog om te presteren en omzet te generen. Een voordeel, dit alles vraagt om een goede focus waarbij het belangrijk is om voldoende tijd met elkaar te nemen. Samen je doel en strategie bepalen. 

TIP | Plan intern maar ook met klanten ontmoetingsmomenten in. Neem echt de tijd voor elkaar en jullie gezamelijke doel. Trap met elkaar het project gezamelijk af. Vier de afsluiting met zowel je klant als collega's. En nog wel het belangrijkst, plan vooruit, anders komt het er niet van!

Petra van der Perk | 06 24613587


Workshops en trainingen

Werk en plezier combineren. Bij Het Nut is samenwerken een feestje!

Wellicht ken je ons al vanwege de heerlijke mondiale kookworkshops. Tijdens deze smakelijke workshops leert onze kok je de fijne kneepjes van het vak. Je gaat altijd met verrassende recepten en culinaire inspiratie weer naar huis. Terwijl de een staat te snijden en de ander in een pan roert, ontstaan niet alleen de mooiste gerechten, maar leer je elkaar ook kennen vanuit een heel ander perspectief. 

Niet iedereen kan een keukenprins of -prinses zijn. Dus als je liever een wijntje drinkt aan het kookeiland of ervoor kiest je collega’s mooi op de foto te zetten, in plaats van te bakken en braden, dan is dat prima. Uiteindelijk belanden jullie met zijn allen aan tafel om te genieten van al het lekkers. Eet smakelijk!

Even een break
...en wat voor een!
Onze Evy gaat deze week met zwangerschapsverlof.

'Een heel gek idee is het wel hoor, met verlof gaan! Ik heb het idee dat we zoveel leuke plannen hebben voor komende maanden. Dat ik me daar graag in gemengd had is een ding dat zeker is.

Maar ik kijk ook wel weer uit naar dit verlof, ben benieuwd wat voor nieuw persoontje mijn leven mag gaan verrijken. Deze groei voor heel ons gezin, ik ben benieuwd naar alle avonturen die we samen gaan meemaken. Nu eerst nog even tijd voor wat leuke dingen, haar kamertje klaarmaken, de laatse hand aan het wiegje... Ik hoop dat ze nog even lekker mag blijven zitten komende weken!

Vanaf 28 augustus zal ik weer in Beesd te vinden zijn. voor al jullie vragen tot die tijd zal Monica bereikbaar zijn om jullie evenement de juiste route te laten bewandelen.' 

Warme groet, Evy 
 

'Een glimlach doet wonderen' - Monica

'Anderhalf jaar geleden zegde ik mijn baan op zodat mijn droom in vervulling kon gaan; een wereldreis maken. Tegen het einde van mijn reis had ik niet veel tijd nodig om te bedenken wat ik mee wilde nemen uit de ervaringen die ik opdeed. De twee belangrijkste waren wel:

  • Blijf jezelf uitdagen, beweeg buiten je comfortzone
  • Maak de wereld mooier met een glimlach en oprechte aandacht

Petra  kende ik al voor mijn reis. We hadden destijds meteen al een klik, allebei reislustig en actief binnen de evenementen branche. Toen ik haar vertelde dat ik mijn eigen onderneming als event manager was begonnen was ze meteen enthousiast. 

Wat is Het Nut een fijne plek om na zo een lange tijd weer aan het werk te gaan! En wat een leuk team heb ik getroffen, hartverwarmend. Bij Het Nut krijg ik de mogelijkheid om op mijn eigen manier, met een glimlach en oprechte aandacht onze gasten een beetje geluk te brengen.

Ik hoop je snel een keer te ontmoeten bij Het Nut.'

Hartelijke groet, Monica

Route 2 | Pand BetuweAchter de Jugendstill-achtige gevel van Voorstraat 56 gaat een karakteristiek pand schuil Pand Betuwe. Gebouwd in de 18e eeuw en heel lang een fourniturenwinkel geweest. Naast de winkel waren woonhuis en opslag gevestigd. Stoffen worden hier al lang niet meer verkocht, maar kleurrijk is het binnen nog wel. Authentieke details als glas-in-lood-ramen, stenen muren en zolderbalken, vind je er nog steeds terug. Maar dan wel stijlvol gecombineerd met een strakke en frisse Scandinavische uitstraling.

In Pand Betuwe voel je je thuis. Tijdens iedere zakelijke bijeenkomst zoals een brainstormsessie, vergadering, meeting, netwerkbijeenkomst en trainingssessie. Even geen hectiek en ver weg van uitpuilende kantoorpanden. Rust en ruimte om jezelf te horen denken. Voor focus en inspiratie. De vergaderruimtes van Pand Betuwe lenen zich ook perfect voor sollicitaties, als kantoor voor een dag, break out-room, een strategische sessie, teambuilding of presentatie. In iedere vergaderruimte is design gecombineerd met Hollandse frisheid en Scandinavische warmte. En heb je een lange dag voor de boeg? Dan serveren wij heerlijke versnaperingen, de hele dag door...

Maak tijd voor een compliment!
"Ondanks mijn drukte wilde ik je alvast laten weten dat gisteren echt helemaal top is verlopen. Wat een prachtige locatie met voorzieningen, heerlijk gegeten en een erg fijne gastvrouw… Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!"

 

Snel jouw moment reserveren kan nu nog makkelijker. Klik op ‘Reserveer direct’ op onze website en boek meteen een optie. Binnen een dag nemen we persoonlijk contact met je op. Met alle aandacht voor jou, zoals je van ons gewend bent.

Meer weten? Neem contact met ons op en we staan voor je klaar.
 
Een energieke groet,
 
Petra, Evy, Mariska, Marian & Monica

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut