bel0345 56 56 52

Home > Nieuws > Het Nut van... online & hybride events

Het Nut van... online & hybride events

18 juni 2020
Het Nut van... online & hybride events

Online en hybride events zijn hot and happening nu thuiswerken het devies is. Met trots presenteren we: Studio Het Nut. Dé locatie voor jouw professionele en tot in de puntjes geregelde online of hybride event! Of het nu gaat om een hybride training, online seminar of hybride (leden) vergadering, wij helpen je er graag bij. Ook van een online event maakt Het Nut graag een onvergetelijke ervaring.

Organiseer je een online event, dan wil je natuurlijk wel impact maken. Juist voor een online event, training of presentatie geldt: de eerste indruk is KEY! Maar een professioneel online event organiseren is zowel technisch als organisatorisch best een uitdaging: De techniek moet in orde zijn en je script kloppend; begeleiden en briefen van sprekers is extra belangrijk, omdat zij hun verhaal moeten overbrengen richting een camera en zonder directe interactie met publiek; online interactie moet je moderaten. Het Nut kan je hierin volledig ontzorgen. Samen met onze ervaren partners Events ETC en Studio Lek, maken we het tot een professioneel moment.

Het Nut maakt het mogelijk om tijdens je online bijeenkomst tussen verschillende ruimtes te schakelen, waardoor een aangename afwisseling in je programma ontstaat. Daardoor blijf je je publiek boeien van A tot Z. Je kunt er ook voor kiezen om een deel van je gasten live in onze locaties te ontvangen en de rest van het publiek online mee te laten kijken.

Studio Het Nut maakt een online event voor ieder bedrijf haalbaar én betaalbaar. Bovendien zijn we flexibel en is veel mogelijk. Wil je weten wat Studio Het Nut voor jou kan betekenen, kijk dan hier of bel 0345-565652.

Licht? Camera? Actie!
Petra, Milou & Mariska

Kijk snel naar onze promo film van Studio Het Nut

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut