bel0345 56 56 52

Home > Nieuws > Het Nut van... online & ontmoeten

Het Nut van... online & ontmoeten

21 augustus 2020
Het Nut van... online & ontmoeten

Hoe was jouw zomer? Ik hoop dat je hebt kunnen genieten van de zon en dat je de kans hebt gehad om op te laden na een veelbewogen eerste helft van 2020. Voorlopig zijn we nog gebonden aan de 1,5 meter maatregelen en thuiswerken. Feestjes thuis zijn een no go voorlopig, maar in ruimere setting mogen we elkaar gelukkig blijven ontmoeten. Het Nut geeft je de ruimte om elkaar zakelijk én privé te ontmoeten in ontspannen setting. Brainstormen, teambuilden, vergaderen, bijpraten. Juist is deze tijd is het extra belangrijk om elkaar af en toe in de ogen te kijken. Bij Het Nut zorgen we voor een ontspannen samenzijn zodat je daarna weer stappen kunt zetten met elkaar.

Ook online verbreden we onze horizon. Studio Het Nut draait inmiddels op volle toeren. Steeds meer mensen ervaren de meerwaarde van een professioneel georganiseerd online event. In deze nieuwsbrief lees je er van alles over. Ik ben benieuwd wat er bij jou speelt en op welke manier Het Nut je zou kunnen ondersteunen bij het vormgeven van jouw nieuwe werk-werkelijkheid. Mail of bel me...

Petra & Team

Nieuw: Studio Het Nut

Boek nu je online event

Ook in veranderende tijden wil Het Nut blijven verbinden. Vanaf nu boek je bij ons tot-in-de-puntjes geregelde online en hybride events. Een mooie manier om op afstand samen te komen in professionele setting.  Een online event is een mooi alternatief voor een volledig fysiek event. Studio Het Nut is dé plek om een online brainstorm, training, kennissessie, nieuwsshow of productpresentatie te organiseren. Live, eventueel in combinatie met vooraf opgenomen content. Of in hybride vorm, waarbij een gedeelte van het publiek live aanwezig is en een ander deel op afstand online deelneemt. We hebben door onze samenwerking met Events Etc. uitgebreide expertise in huis en denken graag met je mee over de invulling van je event. Lees meer op onze site.

Online binnenkijken bij Het Nut

Binnenkijken bij de twee locaties van Het Nut kan nu ook virtueel. Het Britse Event Tech-bedrijf HeadBox heeft prachtige 3D plattegronden van Het Nut42 en Pand Betuwe gemaakt. Stap nu digitaal bij ons naar binnen en doorloop alle ruimtes. Vragen? We plannen graag een telefonische afspraak om samen op afstand een tour te doen. Bel naar 0345 - 56 56 52.

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut