bel0345 56 56 52

Home > Nieuws > Het Nut van... Ontspannen

Het Nut van... Ontspannen

9 juni 2022
Het Nut van... Ontspannen

Heerlijk, die warme zonnestralen! Het voelt als zomer. Lekker ontspannen met een drankje op het terras. Maar wat doe jij om onder werktijd te ontspannen? Wij zijn heel benieuwd en horen graag jouw tips & tricks voor een oplaadmoment tijdens je werkdag. Deel jouw foto met ons op Instagram #HetNutvanontspannen. En maak kans op een pakket vol overheerlijke producten uit de Betuwe. Komen we zelf bij je langs brengen! Ter inspiratie starten wij deze week met ónze tips. Dus volg ons en doe er je voordeel mee.

 

 

Welkom Marian

Ben jij al warm ontvangen door gastvrouw Marian? Onze vrolijke, nieuwe collega legt je graag in de watten. Gastvrij van nature met een grote liefde voor het koken en bakken van verrassende combinaties. 

Marian: ‘Ik ken Petra uit het dorp. Ze heeft ooit een schilderij bij mij gekocht en weet dat ik een enorme passie heb voor koken en bakken. De taarten die ik maakte samen met mensen van de zorgboerderij zijn befaamd in de wijde omgeving. Van nature ben ik gastvrij. Ik hou ervan om mensen te verwennen en blij te maken met heerlijk eten. Dat gasten zich thuis voelen én een beetje speciaal. Een rol als gastvrouw in combinatie met koken en bakken is mij dus op het lijf geschreven. Typisch voor de gerechten die ik maak zijn kleur, krachtige smaken en een twist. We werken met verse producten uit de streek. En dat proef je! Ik heb het erg naar mijn zin bij Het Nut. De complimenten die ik krijg van de gasten, dat ik ze zie nagenieten van een stukje taart en dat ze met een glimlach weggaan; dat is werkgeluk voor mij. Hoe ik ontspan tijdens mijn werkdag? Van koken word ik heel relaxed. In mijn vrije tijd wandel ik graag in het mooie Beesd.’  

Proost met je collega's op de toekomst

Ken je dat? De start van een project krijgt alle aandacht. Maar het afsluiten? Dat wordt in alle drukte vaak vergeten. Kom je jouw project bij ons afsluiten op een verbindende manier? Graag bieden wij jou hét recept voor beter teamwork. Een uniek concept, waarbij nut en noodzaak gecombineerd worden met een ontspannen en ongedwongen culinaire workshop. Verras jezelf en je collega’s met de heerlijkste gerechten. En geniet van de mooie gesprekken en het proosten op de toekomst. Wij verwelkomen je graag!

 

Kom je zelf de slingers ophangen?

‘Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen’. Daar zijn wij het helemaal mee eens! Wij verzorgen jouw meeting of event met liefde. Groot of klein, meer of minder ingetogen. Helemaal naar jouw wens en smaak. Denk aan een feestelijke trainingsdag, verbinding sessie of het vieren van memorabele momenten. Een dag om nooit te vergeten. Zoals de intieme bruiloft die we organiseerden. Neem gerust contact met ons op om te kijken hoe we voor jou de slingers op mogen hangen.

 

 

Bijzondere wijnproeverij met Anne

Zin in een exclusieve wijnproeverij? Anne van Vino Moments verzorgt het graag voor jullie. Met passie laat ze je proeven van de lekkerste wijnen en vertelt er alles over. Collega Evy is ook enthousiast over de samenwerking: ‘Vino Moments is een supermooi bedrijf met een bijzondere visie. Een wijnproeverij met Anne is echt een bijzondere beleving.’ Een mooie aanvulling op onze lunches, borrels, diners of tijdens een kookworkshop. Laat je verrassen! Meer weten? Bel ons voor de mogelijkheden.

Oude bekenden en nieuwe inspiratie op EventSummit

14 april gingen we naar de beurs! Op het ‘LOL’-plein stonden we samen met andere kleinschalige locaties. We hebben genoten van de positieve reacties, het weerzien met oude bekenden en nieuwe inspiratie! Één van de oude bekenden is kunstenaar
Evelien Kooloos. Haar kunst spat van het doek af! Laat je inspireren door haar enthousiasme en vakkennis tijdens een creatieve en verbindende schilderworkshop. Of laat jullie moment vereeuwigen in een prachtig schilderij. Een mooie toevoeging aan een geheel verzorgd event bij Het Nut. Meer weten? Vraag Evy naar de mogelijkheden.

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut