bel0345 56 56 52

Home > Nieuws > Het Nut van... plannen & proosten

Het Nut van... plannen & proosten

18 oktober 2019
Het Nut van... plannen & proosten

De dagen worden korter en de natuur hult zich in de prachtigste herfstkleuren. Het laatste kwartaal van 2019 is in volle gang en het einde van het jaar nadert. De periode bij uitstek om  terug te blikken en vooruit te kijken. Wat ging goed dit jaar? Wat willen we volgend jaar anders doen? Welke doelen stellen we voor 2020?

Pand Betuwe is dé place to be om in alle rust met collega’s samen te komen, ideeën uit te werken en inspiratie op te doen. Wil je een groep ontvangen voor een zakelijke meeting of event? Dan maken we er in HetNut42 een onvergetelijke dag van. Achter de schermen bereiden we ons ook al voor op de feestelijke meetings en diners die Het Nut42 in december laten sprankelen. Wat dacht je van een kerst kookworkshop voor het hele team, een culinair feestdiner aan lange tafels of een walking dinner waabij je  ongedwongen geniet van de heerlijkste kleine hapjes? Wij steken de kaarsen alvast aan en zetten de champagne koud. 

Tot snel!
Petra & Team


Kookworkshops @ Het Nut

Je zakelijke meeting of event culinair afsluiten? Het Nut organiseert met plezier een kookworkshop voor het hele gezelschap. Mediterrane tapas, mondiaal, Italiaans of Japans/Aziatisch, het kan allemaal. Speciaal voor de feestdagen kun je met onze chefkok aan de slag tijdens een culinaire Kerst Kookworkshop. Met zijn allen kook je een fantastisch 4-gangen-diner. Daarna ga je samen aan tafel om te genieten. Met alles wat je tijdens deze workshop leert, kun je ook thuis een mooi kerstmenu klaarmaken. Deze workshop kost € 99,50 per persoon (excl. btw, huur locatie, dranken, statafelgarnituur, begeleiding van chefkok en diner). 

Meer over kookworkshops


Time for change?

In een verandertraject kan het heel verfrissend werken om buiten de deur samen te komen met collega's. Een andere omgeving kan je net even anders laten kijken. Pand Betuwe biedt je die mogelijkheid. Ook als je gedurende een langere periode bijvoorbeeld wekelijks een meeting wil plannen. Bij ons kun je in alle rust nieuwe plannen en ideeën uitwerken.  


Aan tafel!

   

Wie aan tafel schuift bij Het Nut, wordt altijd verrast. Niet alleen culinair, maar ook visueel. Het Nut maakt van iedere tafel een feest….  Een avond lang sfeervol dineren aan lange tafels kan bij Het Nut al vanaf € 85 per persoon (huur locatie, dranken, statafelgarnituur, begeleiding van chefkok en diner). Je geniet dan van drie gangen. Vier of vijf gangen is ook mogelijk.

Bubbels? Boeken!

Het lijkt nog ver weg, maar wel iets om over na te denken: de decembermaand. Bij Het Nut42 maken we van je zakelijke jaarafsluiter een bruisend event. Ga in ongedwongen sfeer met zakenrelaties of collega’s aan tafel voor een culinair feest. Informeer nu naar onze mogelijkheden.

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut