bel0345 56 56 52

Home > Nieuws > Het Nut van... reflecteren & leren

Het Nut van... reflecteren & leren

19 december 2019
Het Nut van... reflecteren & leren

It’s beginning to look a lot like Christmas… Het Nut glimt en straalt. Lichtjes overal, de sfeervolle groendecoraties door Tommy Bloemen uit Leerdam, prachtig gedekte tafels. Op de buitenplaats knappen de houtblokken in de vuurkorven. Er wordt feestelijk gekookt en getafeld. Geproost op een al het goede dat 2019 met zich meebracht. Wij kijken terug op een jaar waarin weer meer mooie bedrijven en groepen Het Nut wisten te vinden. Ideeën zijn geboren, inspirerende gesprekken werden gevoerd aan tafel.  Nog even en we stappen 2020 binnen. Een nieuw, onbeschreven jaar vol kansen en mogelijkheden. Een heel jaar om te ontwikkelen en te leren. Om nieuwe plannen uit te werken. Wij verheugen ons erop en hopen je in het komend jaar te ontmoeten.

Fijne feestdagen & tot in 2020
Petra, Milou en Mariska


Klant aan het woord:

"De informele, warme en toch zakelijke sfeer is uniek"

Leonie Martens van Le Mar Events: “Voor de jaarlijkse bijeenkomst van netwerkgroep Women in Pharma boekte ik Het Nut42 als locatie. Ik zocht een plek waar als vanzelf openheid in beslotenheid zou ontstaan. Zodra je Het Nut42 binnenstapt, voel je je thuis. Het centrale hart, de keuken, leent zich voor zoveel inspirerende en verrassende invalshoeken van je event of bijeenkomst. Vooral eten leent zich prima als metafoor die iedereen meteen begrijpt, bijvoorbeeld: Wat is de smaak van jouw afdeling? Wat kan wel iets meer peper gebruiken? Wat kun je leren van een chef-kok? Samen om tafel gaan kan mooie, nieuwe inzichten opleveren. Het Nut42 is door de indeling perfect voor een event in informele, huiselijke stijl. De zolder leent zich voor plenaire bijeenkomsten, beneden vindt ieder zijn plek om te bepalen wat hij wil doen. Doe je actief mee aan een discussie of trek je je even terug? Werk je mee in de keuken of plof je met een glas wijn op de bank? Het geeft je de kans om je collega’s als vrienden te leren kennen, zonder dat je je zakelijke doel uit het oog hoeft te verliezen. Een geslaagd event zorgt voor verbinden & leren. Het effect daarvan is dat je elkaar beter begrijpt, effectiever communiceert en wie weet ook nieuwe samenwerkingen aangaat.”

Fotografie: Marjolein Annegarn

Trainingslocatie? Pand Betuwe!

In 2019 werd Pand Betuwe veelvuldig geboekt als trainings- en vergaderlocatie. De kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en rustige sfeer passen perfect voor die bijeenkomsten die vragen om een intieme sfeer. Ervaar het zelf in 2020 en plan je trainingssessie bij Pand Betuwe.

Het Nut42: Leiderschap in de keuken

De open keuken van Het Nut42 was afgelopen jaar meer dan ooit het centrale middelpunt. Masterclasses door leiders uit de foodsector, teambuildingworkshops door onze topkoks en merklanceringen, er gebeurden een hoop mooie dingen. In 2020 zullen we ons gaan focussen op speciale programma’s waarin managementstrategie, leiderschap en samenwerken in de keuken centraal staan. Een succesrecept, ook voor jouw bedrijf. Informeer hier naar de mogelijkheden.

 

7 redenen om voor Het Nut te kiezen

  1. Persoonlijke aandacht
  2. Warm, huiselijk & zakelijk
  3. Inspirerende locatie & omgeving
  4. Klein team
  5. Professioneel organisatie, flexibel en zeer oplossingsgericht
  6. In overleg is héél veel mogelijk
  7. Centraal geleden, dichtbij de A2
Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut