bel0345 56 56 52

Home > Nieuws > Het Nut van...vooruit kijken

Het Nut van...vooruit kijken

6 juli 2023
Het Nut van...vooruit kijken

Terwijl jij op deze prachtige zomerdag geniet van een welverdiende pauze, neemt de drukte op de achtergrond toe. Jouw team heeft elkaar nu alweer een tijdje niet gezien maar je voelt de noodzaak om jullie gezamenlijke plannen en doelstellingen met elkaar te gaan bepalen voor het volgende jaar.

Vergaderen en trainen in Het Nut

 

Dat kan een uitdaging zijn...
Het is als een recept waarvan je de ingrediënten bij elkaar moet zoeken. Waar vind je de ideale plek om je team weer bij elkaar te brengen, de perfecte setting om je strategie voor 2024 uit te stippelen?

Ik bied je de oplossing!
Wat als je een plek zou kunnen vinden die al deze ingrediënten combineert? Een plek die rust en inspiratie biedt om samen te komen, te plannen en te vieren. Een plek die aansluit bij jouw behoeften en die van je team, waarbij aan alles is gedacht?

Een resultaat met impact
Stel je voor dat je na de zomer bij elkaar komt in een inspirerende omgeving. Je teamleden kijken elkaar weer in de ogen, delen ideeën en maken plannen voor 2024. Je voelt de energie en het enthousiasme groeien. Het beloofd een succesvol najaar te worden!

 


Wie zijn tijd goed indeelt, plukt daar later de vruchten van.


Maar de tijd gaat door en terwijl de bladeren vallen en de dagen korter worden, voel je de warme gloed van de aankomende feestdagen. Gelukkig heb je op tijd jullie najaarsbijeenkomst geregeld.

Je viert samen met je team in een sfeervolle, feestelijke omgeving jullie ontwikkelingen. Jullie blikken terug op het afgelopen jaar en heffen het glas op de toekomst.

Daarbij mag een feestelijke en verbindende aanvulling op jouw event natuurlijk niet ontbreken. Denk bijvoorbeeld aan:


We kunnen deze ervaring voor je creëren. Neem daarom contact met me op om te ontdekken hoe we dit kunnen realiseren. We maken er samen een onvergetelijke viering van.

Warme groet,
Petra van der Perk 

 


Wat onze gasten zeggen...

Ik ben super enthousiast over deze evenementen locatie.
De ontvangst is heel warm en hartelijk, er is heel veel mogelijk om je evenement passend te maken aan jouw wensen. De ruimtes zijn sfeervol en functioneel ingericht.
Kortom: een aanrader!

Ineke Derksen- IENVENT

Ik wil dit ook ervaren, stuur me een offerte!

 

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut