bel0345 56 56 52

Home > Professionals > Trainingslocatie

Trainingslocatie huren in Beesd

Laten we eerlijk zijn: Trainingsruimtes zijn er genoeg te huur. Maar zoals de trainingsruimtes in Pand Betuwe zijn er maar weinig. Bij Pand Betuwe gaat het om de details. Een persoonlijke touch. Niet voor niets hebben al onze trainingsruimtes een eigen naam. Wat dacht je van Kick, Helder, Soda, Zuiver en Fris? In iedere ruimte is design gecombineerd met Hollandse frisheid en een Scandinavische warmte. Bij ons voelt iedereen zich thuis. Succes is te huur. Echt!

Trainingslocatie huren bij Pand Betuwe

Wie ontspannen is, leert het best. Bij trainingslocatie Pand Betuwe zijn de deelnemers aan je training of cursus  even weg uit de hectiek. Bij ons vind je de ruimte om jezelf te horen denken. Voor meer rust, ruimte, focus en inspiratie.

Onze arrangementen - Enjoy!

Omdat leren en werken op een lege maag not done is, zorgen wij voor lekker, goed en eerlijk eten en drinken. Voor de beste koffie en verrassende tussendoortjes. Jouw wens is onze vraag. Dankzij onze arrangementen wordt iedere zakelijke bijeenkomst bij Pand Betuwe een succes.

Bekijk onze arrangementen

1-uursarrangement
  • Eén uur lang onbeperkt Nespresso-koffie, Revolution-thee en mineraalwater. Koekjes en mini Tony Chocolonely’s binnen handbereik.
  • Gebruik van verschillende faciliteiten, zoals bureauaccessoires, flipover en lcd-scherm (op aanvraag)
  • Gelijk aan de slag in de ruimte die bij je past, zaalhuur is inbegrepen.

Plug and play!

€ 24,50

per persoon per uur excl. btw

4-uursarrangement
  • Vier uur lang naar hartenlust gebruik maken van Nespresso-koffie, Revolution-thee en mineraalwater. Verlies je focus niet door de koekjes en mini Tony Chocolonely’s.
  • Een break-item die je de boost geeft die je nodig hebt. Van super smoothie of springroll tot iets hemels van de bakker. Of voor degene die niet zonder kan: sushi.
  • Gebruik van verschillende faciliteiten, zoals bureauaccessoires, flipover en lcd-scherm (op aanvraag).

Een ochtend of middag beginnen of afsluiten met een heerlijke verse lunch kan natuurlijk altijd! Vraag naar de diverse lunches die beschikbaar zijn.

Hang je jas op en vind je focus!

€ 27,50 

per persoon excl. btw en zaalhuur

8-uursarrangement
  • Onbeperkt Nespresso-koffie, Revolution-thee en mineraalwater. Koekjes en mini Tony Chocolonely’s binnen handbereik.
  • Een break-item die je de boost geeft die je nodig hebt. Van super smoothie of springroll tot iets hemels van de bakker. Of voor degene die niet zonder kan: sushi.
  • Gebruik van verschillende faciliteiten, zoals bureau-accessoires, flipover en lcd-scherm (op aanvraag).
  • Een goed verzorgde lunch om de dag te breken. Een variatie aan vers belegde broodjes, soepje, hartige taart - voor ieder wat wils. Dat noemen wij food for thought, zodat je na een goede pauze weer met nieuwe inspiratie aan de slag kunt.

Ook een afsluitend diner of borrel is mogelijk. We bespreken graag je speciale wensen.

Work, meet and relax!

€ 49,50 

per persoon excl. btw en zaalhuur

Meer informatie? Bel of mail ons vandaag nog!

Neem contact opVrijblijvende offerte aanvragenDirect reserveren

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut