bel0345 56 56 52

Durf Jij de Culinaire Uitdaging Aan?


Bij Het Nut geloven we in het verkennen van het onbekende en het omarmen van avontuur, vooral in de keuken. Onze unieke en soms gedurfde workshops nodigen je uit om buiten je comfortzone te treden. Ben je klaar om je culinaire grenzen te verleggen, te experimenteren en misschien zelfs een beetje te schuren?

Onze Diner Kookworkshops: Een Wereld van Smaak Aan Je Vingertoppen


Bij Het Nut nemen we je mee op een culinaire reis zonder je te verplaatsen. Onze diner kookworkshops zijn zorgvuldig samengesteld om je te trakteren op een gastronomische ontdekkingsreis. 

  • Asian Street Food Workshop

Duik in de bruisende straten van Azië met deze workshop. Leer de geheimen achter de smaakvolle en pittige gerechten die je normaal gesproken in de drukke straatmarkten van Bangkok, Hanoi of Jakarta zou vinden.

  • Latin American Workshop

Ontdek de rijke smaken en culturen van Latijns-Amerika. Van de frisse ceviches van de Peruaanse kust tot de hartige empanadas van Argentinië - deze workshop zit vol passie en pit.

  • Louisiana Style Workshop

Begeef je in het diepe zuiden van de VS en ervaar de unieke mix van Franse, Spaanse en Creoolse invloeden. Denk aan pittige gumbo, jambalaya en zoveel meer.

  • Klassieke Stijl Workshop (Frans georiënteerd)

Een eerbetoon aan de verfijning van de Franse keuken. Leer hoe je elegante en tijdloze gerechten maakt zoals coq au vin, tarte tatin en bouillabaisse.

  • Oost Europees Workshop

Ontdek de culinaire rijkdom van Oost-Europa met onze verfijnde kookworkshop, waarin de recepten en technieken van diverse culturen en tradities aan het licht komen. Laat je smaakpapillen reizen door een wereld van hartige en zoete verrassingen, en ervaar een smakelijke ontdekkingsreis die generaties aan culinaire kunst verbindt.

Het Nut's Unieke Culinaire Workshops: Waar Gaat Jouw Smaakreis Heen?

Onze Dinerworkshops zijn voor groepen vanaf 15 personen en het betreft een compleet verzorgde 4-uurs programma. 

Download hier de diner kookworkshop flyer

Neem contact opVrijblijvende offerte aanvragen

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut