bel0345 56 56 52

De Magie van de Lunch Kookworkshop

 

Bij Het Nut begrijpen we dat niet elk zakelijk evenement tot in de avond hoeft te duren. Waarom zou je wachten tot het diner om culinaire hoogstandjes te creëren en te genieten? Onze lunch kookworkshop biedt een verfrissende pauze midden op de dag, perfect om te combineren met een inhoudelijke sessie, meeting of vergadering.

Stel je voor: na een productieve ochtendsessie duik je de keuken in met je collega's. Samen werken jullie aan een heerlijke 3-gangen lunch. Terwijl de één de heerlijke groenten aansmoort, maakt de ander een heerlijk fris dessert. Het resultaat? Een zelfbereide lunch die niet alleen de smaakpapillen prikkelt, maar ook zorgt voor saamhorigheid en nieuwe energie.

Het is de ideale manier om een zakelijke dag te breken.

Onze lunchworkshop is aangepast aan het seizoen, met een Italiaans thema genaamd "La Dolce Vita" voor de lente en zomer, en "Mediterrane winterwarmte" voor de herfst en winter.

Laat je inspireren, verbind en geniet in het warme hart van Het Nut.

Onze Lunchworkshops zijn voor groepen vanaf 12 personen en het betreft een 3-uurs programma à 49,95 per persoon excl. btw als aanvulling op een dagprogramma.

Neem contact opVrijblijvende offerte aanvragen

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut