bel0345 56 56 52

Master jouw professionele event

Het Nut biedt dé locatie voor iedereen die zakelijke inspiratie en focus zoekt. Voor wie een bijeenkomst, vergadering of event wil organiseren die net even anders is. De historische panden van Het Nut ademen ieder een eigen sfeer. Luxe en eigentijds met een persoonlijke touch. En voor wie wil, organiseert Het Nut verrassende workshops of een feestelijk diner als aanvulling op een toch al onvergetelijke dag.
Virtuele rondleiding

Events, meetings, vergaderingen

Het Nut nodigt uit tot mooie ontmoetingen en nieuwe ideeën. Tot brainstorms, presentaties, trainingen, teambuildingsessies, netwerkbijeenkomsten, heidagen en productlanceringen. Ze heet je welkom voor een inspirerend event. En wie een kantoor voor een dag zoekt, is bij het Nut ook aan het juiste adres.

Product lancering & fotoshoots

Het Nut begrijpt als geen ander dat persoonlijk contact, uitstraling en omgeving een belangrijk onderdeel zijn voor de klant- en productbeleving. Binnen haar drie locaties is er een ruime keus tussen verschillende ruimtes met een eigen authentieke uitstraling. Jouw product of dienst in het juiste licht! Het Nut is dé plek om in een intieme setting het podium te pakken.

Daarom Het Nut

De locaties van Het Nut liggen in het Betuwse Beesd, tussen Utrecht en Eindhoven. Net buiten de Randstad, maar toch dichtbij. Hier kun je de drukte en hectiek achter je laten en word je altijd gastvrij ontvangen. Jouw ideeën krijgen letterlijk en figuurlijk genoeg ruimte om te groeien. Super centraal gelegen, vlak langs de A2. En je auto? Die parkeer je gewoon gratis voor de deur en in de directe omgeving

Lees meer

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut