bel0345 56 56 52

Home > Nieuws > Verbouwing en restyling maakt nog meer mogelijk...

Verbouwing en restyling maakt nog meer mogelijk bij Het Nut42

24 oktober 2018
Verbouwing en restyling maakt nog meer mogelijk bij Het Nut42

Vergader- en feestlocatie Het Nut42 in Beesd is de afgelopen maanden verbouwd om meer ruimte te creëren en de capaciteit te vergroten. Grote recepties, presentaties, walking diners en ander soort events tot 90 personen horen vanaf nu tot de mogelijkheden.

Naast deze verbouwing heeft ook het interieur een restyling ondergaan. Algemeen directeur Petra van der Perk is verantwoordelijk voor de nieuwe look en feel van Het Nut42. Ze heeft een grote liefde voor inrichting, design en kleur. Dit maakt een bijeenkomst bij Het Nut een echte belevenis.
 
Ook de technische faciliteiten zijn weer up to date. In de twee vergaderruimtes op de bovenverdieping zijn de beamers vervangen door de nieuwste Lcd schermen. Dit maakt Het Nut42 de eerste en enige vergaderlocatie die over een Samsung FliP beschikt.
 
Wat is behouden, is het goede van Het Nut. De informele zitjes beneden waar in ontspannen sfeer vergaderd, gebrainstormd en overlegd kan worden. De open keuken waar mooie culinaire dingen gebeuren. Kortom… de hoogste tijd om (weer) langs te komen bij Het Nut42. Ontdek onze unieke locaties voor voor meer informatie en inspiratie.

Ontdek onze locaties
 

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut